Informatie Koeriersservice

Logistieke Meesters, met Nederland als thuisbasis, verzorgt het vervoer van alle aangeboden koerierszendingen door heel Europa en de rest van de wereld. Voor het versturen van uw zending heeft Logistieke Meesters de keuze uit zes verschillende diensten.

Om de juiste dienst bij uw zending te bepalen dient u als eerste aan te geven hoe snel uw zending afgeleverd dient te worden. Logistieke Meesters maakt hierbij een onderscheid in zendingen die dezelfde dag opgehaald én bezorgd worden en zendingen die de volgende werkdag of de eerstvolgende werkdag bezorgd worden.

Sameday delivery - uw zending(-en) opgehaald én dezelfde dag bezorgd

Binnen deze categorie kunt u vervolgens kiezen uit drie mogelijke diensten: de Budgetservice, de Directservice en de S.A.P-service.

Afhankelijk van de bestemming van uw zending én de gewenste snelheid van bezorgen, vindt u de juiste service, alle geldende tarieven en de daarbijbehorende voorwaarden.

Nextday delivery - uw zending(-en) opgehaald en de volgende dag bezorgd

Binnen deze categorie kunt u kiezen uit drie mogelijke diensten: de Overnightservice Benelux, de Overnightservice EU en de Overnightservice Wereld.

Afhankelijk van de bestemming van uw zending vindt u in de verschillende transittijdentabellen zowel de zone als transittijd. Vervolgens bepaalt u de afmetingen en het (volume-)gewicht van uw zending waarmee u uw tarief en de daarbijbehorende voorwaarden kunt bepalen.

Staat uw wens betreffende de bezorging van uw zending niet bij de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Bel dan gerust met één van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800 - 0 90 90 90. Zij kunnen u direct een passende oplossing en bijbehorend tarief aanbieden.