Informatie Nextday delivery

Of het nu gaat om één A4-envelop of zes europallets, u kunt al een zending per koerier laten bezorgen voor een bijzonder scherp tarief vanaf € 15,50 per zending! Uw zending wordt op een werkdag opgehaald en de eerstvolgende werkdag (of volgens de transittijdentabel) persoonlijk bij het afleveradres bezorgd. U heeft de keuze uit de volgende diensten:

OVERNIGHT BENELUX - documenten

De Overnight Benelux is een zeer voordelige service om uw documenten in Nederland, België en Luxemburg persoonlijk door een koerier te laten bezorgen.

Deze service is van toepassing op documenten die minder spoed hebben en/of de aard van het document het vervoer per koerier vereist. Bij deze service wordt het document op een werkdag opgehaald en de eerstvolgende werkdag bij het afleveradres bezorgd. De Overnight Benelux kan iedere werkdag tot 15:00 uur worden aangemeld of één of meerdere dagen voorafgaand aan de opdracht worden besteld.

OVERNIGHT BENELUX - pakketten

De Overnight Benelux is een zeer voordelige service om uw pakketten in Nederland, België en Luxemburg persoonlijk door een koerier te laten bezorgen. Bij deze service geldt het minimaal formaat per pakket van 15 (l) x 11 (b) x 3,5 (h) cm.

Deze service is van toepassing op pakketten die minder spoed hebben en/of de aard van het pakket het vervoer per koerier vereist. Bij deze service wordt het pakket op een werkdag opgehaald en de eerstvolgende werkdag bij het afleveradres bezorgd. De Overnight Benelux kan iedere werkdag tot 15:00 uur worden aangemeld of één of meerdere dagen voorafgaand aan de opdracht worden besteld.

OVERNIGHT EU

De Overnight EU is een zeer voordelige service om uw zendingen in de EU-landen persoonlijk door een koerier te laten bezorgen.

Deze service is van toepassing op zendingen die minder spoed hebben en/of de aard van de zending het vervoer per koerier vereist. Bij deze service wordt de zending op een werkdag opgehaald en volgens de transittijdentabel bij het afleveradres bezorgd. De Overnight EU kan iedere werkdag tot 15:00 uur worden aangemeld of één of meerdere dagen voorafgaand aan de opdracht worden besteld.

OVERNIGHT WERELD

De Overnight Wereld is een zeer voordelige service om uw zendingen in de rest van de wereld persoonlijk door een koerier te laten bezorgen.

Deze service is van toepassing op zendingen die minder spoed hebben en/of de aard van de zending het vervoer per koerier vereist. Bij deze service wordt de zending op een werkdag opgehaald en volgens de transittijdentabel bij het afleveradres bezorgd. De Overnight Wereld kan iedere werkdag tot 15:00 uur worden aangemeld of één of meerdere dagen voorafgaand aan de opdracht worden besteld.

Staat uw wens betreffende de bezorging van uw zending niet bij de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Bel dan gerust met één van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800 - 0 90 90 90. Zij kunnen u direct een passende oplossing en bijbehorend tarief aanbieden.