Informatie Sameday delivery

Logistieke Meesters verzorgt het vervoer van alle aangeboden Sameday-zendingen door heel Europa en de rest van de wereld. Zij maakt hierin onderscheid in drie diensten:

Budgetservice

De Budgetservice is een voordelige manier om uw nationale zending dezelfde dag persoonlijk door een koerier te laten bezorgen. Deze service is van toepassing op zendingen die minder spoed hebben en/of de aard van de zending het vervoer per koerier vereist.

Bij deze service wordt de zending 's ochtends voor 11:00 uur opgehaald en dezelfde dag voor 17:00 uur bij het afleveradres bezorgd. De Budgetservice kan iedere werkdag tot 10:00 uur worden aangemeld en/of één of meerdere dagen voorafgaand aan de opdracht worden besteld.

Met de Budgetservice bent u verzekerd van een voordelige en persoonlijke bezorging van uw zending.

Directservice

De Directservice is de snelst mogelijke service om uw zending nationaal en internationaal persoonlijk door een koerier te laten bezorgen.

Deze service is van toepassing op zendingen die veel spoed hebben en/of de aard van de zending direct vervoer vereist.

Bij spoedvervoer wordt de zending binnen 30 tot 40 minuten opgehaald en direct bezorgd bij het afleveradres. Daarnaast kan de Directservice vooraf ingepland worden en wordt de zending op het afgesproken tijdstip opgehaald en direct bij het afleveradres bezorgd.

Met de Directservice bent u verzekerd van de snelste bezorging van uw zending.

S.A.P.-service

De S.A.P.-service is de bijzondere service om uw zending nationaal en internationaal persoonlijk door een koerier te laten bezorgen.

Deze service is van toepassing op zendingen die een absolute maximale aflevertijd of deadline hebben en waarbij een 100% aflevertijdgarantie is vereist. Bij deze service wordt de zending op het vooraf afgesproken tijdstip opgehaald en met absolute 100% zekerheid voor de afgesproken deadline bezorgd bij het afleveradres.

Met de S.A.P.-service wordt uw deadline onze resultaatverplichting.

Staat uw wens betreffende de bezorging van uw zending niet bij de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Bel dan gerust met één van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800 - 0 90 90 90. Zij kunnen u direct een passende oplossing en bijbehorend tarief aanbieden.